Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2007

Μετά τις εκλογές: Συνέλευση & πάρτι


Οι εκλογές της 16/09/07 κατέγραψαν μια σημαντική ενίσχυση όλης της Αριστεράς αλλά και ειδικότερα μια μεγάλη νίκη του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς. Η νίκη αυτή βασίζεται στους χιλιάδες αγωνιστές που στήριξαν το ενωτικό εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά κυρίως στην ανάπτυξη των αγώνων και των αντιστάσεων στα μέτρα της κυβέρνησης του Καραμανλή τα προηγούμενα 3,5 χρόνια.

Ο ίδιος λόγος είναι που η Νέα Δημοκρατία, αν και είναι περισσότερο αποφασισμένη να προχωρήσει στις επιθέσεις της, έχει χάσει τη δύναμή της τόσο σε βουλευτικές έδρες, όσο και – κυρίως – σε στήριξη μέσα στην κοινωνία. Η αίσθηση παντοδυναμίας θα ξεθωριάζει όσο απομακρυνόμαστε από τις εκλογές και τα πραγματικά ζητήματα θα αποκαλύπτουν την πραγματική ατζέντα της κυβέρνησης.

Αντίστοιχα, η κρίση του ΠΑΣΟΚ έχει να κάνει ακριβώς με την ανικανότητά του να αποτελέσει οποιαδήποτε είδους δύναμη αντίστασης στις επιλογές των τραπεζιτών και των βιομηχάνων, στο νεοφιλελευθερισμό.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ Νέας Ιωνίας διοργανώνει ανοικτή συνέλευση τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό κέντρο (ΚΕΠ) στις 7:30 το απόγευμα.

Επίσης, για τη κάλυψη των προεκλογικών εξόδων αλλά και για να γιορτάσουμε την επιτυχία μας και στην Νέα Ιωνία, διοργανώνουμε πάρτι στο Παναιτώλιο την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου από τις 8:30 το βράδυ.

Το γραφείο τύπου

ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ιωνίας

25/9/2007

Δεν υπάρχουν σχόλια: