Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2007

Δελτίο Τύπου: συνέλευση στο 150

Την πρώτη του ανοικτή Συνέλευση πραγματοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ Νέας Ιωνίας στο χώρο του «150» τη Δευτέρα 27 Αυγούστου.

Παραβρέθηκαν δεκάδες σύντροφοι από τις συνιστώσες και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ για να συζητήσουν την προεκλογική εκστρατεία και τις δραστηριότητες στις διάφορες γειτονιές. Οι πολιτικές εξελίξεις κυριάρχησαν στη συζήτηση, με το θέμα των καταστροφικών πυρκαγιών αλλά και της απόπειρα συγκάλυψης των ευθυνών της κυβέρνησης από τον Κ. Καραμανλή και την Νέα Δημοκρατία να μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Η στάση που θα πρέπει να κρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, η διερεύνηση για τη δυνατότητα τοπικής κινητοποίησης για τις πυρκαγιές αλλά και της συμμετοχής με πούλμαν στη διαδήλωση της ΔΕΘ, ήταν μερικές από τις προτάσεις που μπήκαν.

Σε ότι αφορά το Δήμο μας, προγραμματίζεται ανοικτή προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Σημηριώτη, τη Δευτέρα 10 Σεπτέμβρη, (ομιλητές: Πέτρος Καλκανδής , Αντώνης Καραβάς, Πάυλος Κλαυδιανός, Μιχάλης Παπαγιαννάκης, Δικάιος Ψυκάκος) ενώ την εβδομάδα που διανύουμε προγραμματίζονται εξορμήσεις και περιοδείες σε εργασιακούς χώρους της περιοχής (Αγ. Όλγα, ΙΚΑ, Εφορία, τράπεζες κλπ), σε λαϊκές και σε γειτονιές. Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε όσες εξορμήσεις έχουν γίνει στις γειτονιές μας η αγανάκτηση περίσσευε, ενώ υπήρχε θετική ανταπόκριση και ενδιαφέρον για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος να σημειώσουμε ότι ήδη έχουν στηθεί τα εκλογικά μας περίπτερα στο κέντρο (Ηρακλείου και Άγιου Βασιλείου – Εθνική τράπεζα) και την Καλογρέζα (Πέτρινο Σχολείο), ενώ αναμένεται αύριο Δευτέρα να στηθεί και το περίπτερό μας στον Περισσό (Νίγδης και Κολοκοτρώνη). Καλούμε όλους τους συντρόφους και τους φίλους που ενδιαφέρονται να μάθουν για εμάς να περάσουν μια βόλτα για να πάρουν τα υλικά μας, να ενημερωθούν για τις θέσεις μας αλλά και να κουβεντιάσουμε πως μπορούμε να δώσουμε καλύτερα τους αγώνες από την επομένη των εκλογών.

Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ιωνίας.

2/9/2007

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο παιδια Σωστη κινηση Θα σας διαβαζουμε καθημερινα.
Ας ενωσουμε τις δυναμεις μας κι ολα θα πανε καλα.